طراحي خودرو زيبا و اسپرت 207 آي از آخرين تكنولوژي هاي روز استفاده شده است.پژو 207آي به دليل چالاكي و قابليت هاي ديناميكي بالا، مصرف سوخت پايين، قيمت مناسب، استفاده از موتور با قدرت بالا و مطابقت با استانداردهاي روز اروپا از محبوبيت ويژه اي چه در ميان جوانان و چه در ميان خانواده ها در سطح جهان برخوردار شده است. پژو 207آي با ظاهري چالاك و استايلي زيبا و نماي داخلي شكيل، احساس آرامش و وقار خاصي را به سرنشينان خويش مي دهد. در طراحي و توليد پژو 207آي از جديدترين دستاوردهاي فني و مهندسي دنيا استفاده شده است. در ايران با سطح تجهيزات فول آپشن و در نوع گيربكس دستي و اتوماتيك به بازار عرضه مي شود. 207آي علاوه بر ايران خودرو در كشورهايي كه شريك تجاري پژو محسوب مي شوند از قبيل برزيل، آرژانتين، مالز ي، چين نيز توليد و عرضه مي شود
در چین و جنوب آمریکا یک سدان تحت نام پژو ۲۰۷ عرضه میشود که در واقع از پلت فرم پژو ۲۰۶ استفاده میکند.این خودرو در اصل همان پژو ۲۰۷آی یا به عبارتی دیگر ۲۰۶+ است که به مانند 206 SD از صندوق عقب برخوردار است. هر چند نسخه هاچ بک آن هم در بازارهای چین، برزیل و ایران با نام ۲۰۷ عرضه میشود.
این خودرو با دو بدنه هاچبک و سدان (صندوقدار) در کارخانه ایران خودرو تولید میشود و از موتور ۱.۶ لیتری TU5 چهار سیلندر و ۱۶ سوپاپ استفاده میکند. قبل از ۲۰۷، این موتور فقط در پژو ۲۰۶ و آن هم فقط تیپ ۵ استفاده میشد. حجم دقیق پیشرانه پژو ۲۰۷ ایرانی، ۱۵۸۷ سی سی است و حداکثر قدرتش به ۱۰۵ اسب بخار در ۵۸۰۰ دور بر دقیقه میرسد و میتواند ۱۴۲ نیوتن متر در ۴۰۰۰ دور بر دقیقه گشتاور تولید کند.
ظرفیت باتری اصلی: ۵۰ آمپر ساعت
ولتاژ باتری: ۱۲ ولت
مدل باتری: سیلد اتمی
چینش قطبها: پایه کوتاه قطب چپ
باتری ۲۰۷ توسط شرکت خودرو سازی ایران خودرو، باتری ۵۰ آمپر در قالب L1 است. علاوه بر باتری ۵۰ آمپر، باتری ۵۵ آمپر در قالب L2 برای ماشین پژو ۲۰۷، نیز مناسب می باشد. باتری های ۵۰ آمپر و ۵۵ آمپر ماشین پژو ۲۰۷ با قیمتی مناسب و کیفیتی بالا به همراه گارانتی تعویض، توسط شرکت سپاهان باتری و صبا باتری، تولید و عرضه می شود.
نوع مناسب باتری ۲۰۷، سیلد اسید است که در کارخانه سپاهان باتری، در برند اوربیتال و سوزوکی و همینطور در کارخانه صبا باتری در برند کاسپین با بهترین سطح کیفیت تولید می شود و با قیمت مناسب در اختیار مشتریان قرار می گیرد. این نوع باتری ها نسبت به باتری های اسیدی، نگهداری آسان تری دارند، زیرا درب این باتری ها به بدنه آنها مهر و موم شده است و نیازی نیست ماهانه سطح الکترولیت آن ها را بررسی کنید و به آن آب مقطر اضافه کنید.
باتری های سیلد اسید به دلیل داشتن درب مهر و موم شده، آب الکترولیت خود را به مقدار زیادی از دست نمی دهند و این اتفاق باعث افزایش طول عمر باتری ۲۰۷ شده است. باتری های سیلد اسید دارای طول عمر سه ساله هستند که شما می توانید بهترین عملکرد را از این باتری ها مشاهده کنید و دیگر به هنگام استارت زدن به ماشین خود دچار مشکل نشوید.
حداکثر فضای مورد نیاز برای باتری 207 به شرح زیر است:
برای خودروی پژو ۲۰۷ باتری با ظرفیت های ۵۵ و ۶۰ آمپر نیز با توجه به نیاز برقی خودرو قابل نصب می باشد
باتری 55 آمپر |
قیمت (تومان ) |
باتری 55 آمپر صبا باتری |
1420000 |
باتری 55 آمپر اوربیتال سیلور |
2000000 |
باتری 55 آمپر سوزوکی |
2200000 |
باتری 55 آمپر کاسپین |
1420000 |
باتری 55 آمپر شارک |
934000 |
باتری 55 آمپر برنا |
970000 |
باتری 55 آمپر زیتکس |
1360000 |
برند باتری |
قیمت (تومان ) |
باتری 60 آمپر کاسپین |
1550000 |
باتری 60 آمپر شارک |
1006000 |
باتری 60 آمپر صبا باتری |
1550000 |
باتری 60 آمپر زیتکس |
1410000 |
باتری 60 آمپر برنا |
1000000 |
باتری 60 آمپر اوربیتال سیلور |
2100000 |
باتری 60 آمپر سوزوکی |
2330000 |
قیمت باتری 207 در انواع مختلف آن باهم متفاوت هستند . علت این تفاوت ها در نوع اتمی و اسیدی ، آمپر و برند است که همه اینها در عمر باتری تاثیر گذار است . پس انتخاب شما با این 5 عامل قیمت گذاری می شود .
طول عمر باطری بسته به شرایط استفاده و نگهداری متغیر است؛ اما در شرایط عادی مدت طول عمر باتری 207 حدوداً بین 1 تا 2 سال است که البته پس از این مدت بایستی باتری تست و در صورت لزوم تعویض شود.
باتری اتمی علاوه بر این که نیاز به نگهداری ندارد، کیفیت بالاتر و طول عمر بیشتری داشته و نسبت به باتری های اسیدی ایجاد آلودگی کمتری می کند.
1- بعد از اینکه ماشین چند ساعت خوابیده بود، ماشین استارت نزند.
در این شرایط ابتدا برق دزدی ماشین را تست کنید و در صورت خرابی باتری را تعویض کنید.
2- ماشین سنگین استارت بزند.
اگر زمان روشن کردن ماشین، ماشین سنگین استارت بزند، احتمالاً باتری ضعیف شده است؛ در این شرایط اول باطری را چک و در صورتی خرابی آن را تعویض کنید.
3- در صورتی که ماشین سنگین استارت بزند و زمان روشن شدن صدای تق تق بدهد.
باتری 207، 50 آمپر است و نبایستی بر روی آن باتری بالاتر از 62 آمپر نصب کرد؛ اما در صورتی که بر روی ماشین خود، لوازم برقی پر مصرف مانند سیستم های صوتی و یا لامپ های پر نور نصب کرده اید، می توانید به جای باتری 50 آمپر، باتری 55 و یا 60 آمپر نصب کنید.
دینام فابریک 207، 75 تا 80 آمپر است و توان شارژ باتری تا توان 80 آمپر را دارد.
اگر تصمیم برای نصب دزدگیر بر روی ماشین 207 خود دارید، حتما از دزدگیر فابریک 207 به همراه سوکت فابریک این خودرو استفاده کنید تا سیستم برق و باطری ماشین دچار مشکل نشود.
پژو ۲۰۷i همان ۲۰۶ پلاس بازار آفریقا و آمریکای جنوبی به حساب می آید. این خودرو به صورت محدود در بازار اروپا هم عرضه شده و در بازار کشورهایی چون ایران و چین با نام ۲۰۷ شناخته می شود. البته که ایران خودرو و پژو، نام «۲۰۷i» (۲۰۷ آی) را برای این خودرو در بازار کشور برگزیدند. پیش از آغاز تحریم های دور اول آمریکا و ترک پژو از بازار ایران، ۲۰۷i در دو تیپ دنده ای و اتوماتیک عرضه می شد. نمونه اولیه این هاچ بک تا سال ۱۳۹۱ در ایران خودرو تولید شد و وابستگی مدل اولیه به قطعات خارجی بیشتر از نسخه فعلی بود. یکی از مهم ترین ویژگی های پژو ۲۰۷i سری اول، داشتن سامانه برقی اصلی PSA در خود بود که به مراتب با خطای کمتری نسبت به نمونه های فعلی مواجه می شد و از سویی قابلیت ارتقا در آن دیده شده بود. به عنوان مثال این امکان فراهم بود (و همچنان هم امکان پذیر است) که پژو ۲۰۷i سری اول را در نمونه های دنده ای و اتوماتیک به صورت رسمی به سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سنسور نور و باران، کیسه هوای جانبی جلو، کروز کنترل و محدود کننده سرعت مجهز کرد.
بعد از ترک پژو از بازار ایران تولید ۲۰۷i متوقف شد. با عقد قرارداد برجام و بازگشت پژو شرکت ایران خودرو نمونه فیس لیفت پژو ۲۰۷i را در نمایشگاه توانمندی های صنعت خودروی ایران ۱۳۹۴، رونمایی کرد. این خودرو در بخش کاسه چراغ ها، آینه های جانبی، غربیلک فرمان، کنسول میانی و برخی اجزای دیگر به روزتر شده بود و ظاهری جذابتر را نسبت به نمونه قبلی داشت. بعدها نمونه اتوماتیک این خودرو هم به بازار معرفی شد که توانست رقابت خوبی را با رنو ساندرو پارس خودرو داشته باشد. چراغ روشنایی روز، کروز کنترل رسمی، نمایشگر لمسی، بلوتوث، پخش DVD، سنسور و دوربین عقب، مدیریت پیمایش و سرویس، راهنمای روی آینه ها، رهیاب ماهواره ای و… از جمله امکاناتی هستند که باعث تکمیل شدن پژو ۲۰۷i فیس لیفت نسبت به نمونه اولیه شده بودند.
در سال ۱۳۹۶ با معرفی نسخه نهایی پژو ۲۰۷i صندوقدار، امکاناتی نظیر فرمان کمکی برقی و آینه های جانبی تاشو برقی نیز به نمونه سدان این خودروی اقتصادی اضافه شدند. اما با وجود کاملتر شدن امکانات پژو ۲۰۷i و از سویی گزارش های کیفی ISQI، به خاطر ایرانیزه شدن سامانه های برقی (بیشتر در نمونه های دنده ای این اتفاق رخ داده است) و افزایش عمق ساخت داخل برخی مشتریان رضایت کاملی را از این خودرو ندارند و در بحث کیفیت نمونه اولیه را ترجیح می دهند.
خانواده پژو ۲۰۷i به پیشرانه TU5 مجهز است که با حجم ۱٫۶ لیتر، ۱۰۵ اسب بخار را با گشتاور ۱۴۲ نیوتن متر تولید می کند. جعبه دنده ۴ سرعته اتوماتیک و یا ۵ سرعته دستی توان این پیشرانه را به چرخ های جلو ۲۰۷i هاچ بک و صندوقدار منتقل می نماید. شیشه های برقی جلو و عقب، ترمز ABS، EBD، BA، صندلی شش حالته راننده، دو کیسه هوا، تنظیم الکتریکی ارتفاع چراغ، دماسنج محیط، آینه های برقی و… از جمله امکانات پایه خانواده ۲۰۷i به حساب می آیند.
این نسخه ها (۶۰۰۲: دنده ای – ۶۰۱۰۲: اتوماتیک) به عنوان فول آپشن ترین پژو ۲۰۷i هاچ بک در بازار کشور شناخته می شود. رینگ آلومینیومی، ترمز دیسکی عقب و کروز کنترل جز امکاناتی است که در کد کلاس ۶۰۰۲ و ۶۰۱۰۲پژو ۲۰۷ آی دیده می شود و با توجه به فرایندهای حذف آپشن ایران خودرو، این سه ویژگی در برخی مدل های دیگر قابل دست یابی نیست.
این نسخه ۲۰۷i دنده ای به ترمز عقب دیسکی مجهز است. اما رینگ آلومینیومی و کروز کنترل از آن حذف شده و جای خالی این دو ویژگی در این هاچ بک اقتصادی دیده می شود.
پژو ۲۰۷i کد ۶۰۰۰۷ (دنده ای)و ۶۰۱۰۸ (اتوماتیک) به کروز کنترل و ترمز دیسکی عقب مجهز هستند. اما رینگ آلومینیومی در آن ها دیده نمی شود و رینگ فولادی و قالپاق بر روی آن ها نصب شده است.
پژو ۲۰۷i هاچ بک پانورامیک با کد ۶۰۰۰۴ (دنده ای) و ۶۰۱۰۹ (اتوماتیک) عرضه می شوند. در نمونه دنده ای این خودرو کروز کنترل، ترمز دیسکی عقب و رینگ های آلومینیومی دیده نمی شود. در نسخه اتوماتیک هم رینگ آلومینیومی و ترمز دیسکی عقب حذف شده است. اما کروز کنترل همچنان در این نسخه وجود دارد. ۲۰۷i کد ۶۰۰۰۴ و ۶۰۱۰۹ به سقف شیشه ای ثابت مجهز هستند که کاور دستی بر روی آن ها نصب شده است.
پژو ۲۰۷i صندوقدار ابتدا در این نسخه به بازار عرضه شد. این نمونه دارای جعبه دنده ۴ سرعته اتوماتیک، فرمان کمکی برقی، کروز کنترل، نمایشگر لمسی، دوربین و سنسور عقب، آینه های تاشو برقی، روکش چرم مصنوعی فرمان، رینگ آلومینیومی و… است.
۲۰۷ آی صندوقدار کد ۶۰۳۰۶ به صورت رسمی از تابستان ۹۸ پا به بازار ایران گذاشت. این نسخه از نظر ایمنی و امکانات رفاهی تفاوتی با نسخه ۶۰۳۰۲ ندارد و تنها رینگ های آلومینیومی از روی آن حذف شده است.
در نمایشگاه خودروی تهران ۱۳۹۷، شرکت ایران خودرو نمونه سقف شیشه ای ۲۰۷i صندوقدار را هم معرفی کرد. اما بر خلاف نمونه هاچ بک، فعلا پیش فروش پژو ۲۰۷i صندوقدار پانورامیک آغاز نشده و برخی احتمال می دهند که از هفته های آتی، این خودرو به صورت پیش فروش عرضه شود. با توجه به حذف ترمز دیسکی عقب از رانا، پژو ۲۰۶ صندوقدار و سایر نمونه های ۲۰۷i احتمال آن زیاد است که در آینده نزدیک ۲۰۷i صندوقدار سقف شیشه ای نیز با ترمز کاسه ای عقب عرضه شود. همچنین این احتمال وجود دارد که نمونه دنده ای برای این سدان کلاس B در نظر گرفته شود و ۲۰۷i صندوقدار با سقف پانورامیک در سال ۱۳۹۹ با جعبه دنده ۵ سرعته دستی و ۴ سرعته اتوماتیک به بازار بیاید.
می توانید بهترین باطری 50، 55 و 60 آمپر برند صباو اوربیتال وان سیلور موجود در بازار، مناسب ماشین 207 خود را از امداد باطری تهیه کنید.
برای اشتراک در خبرنامه پست الکترونیک خود را وارد کنید.