باتری هیوندای i20 + قیمت باتری هیوندای i20
باتری هیوندای i20 + قیمت باتری هیوندای i20
هیوندای i20 یک هاچبک بسیار جمع و جور خانوادگی از تولیدات سری «i» کمپانی هیوندای است که در سال ۲۰۰۸ وارد لیست محصولات کمپانی کرهای مذکور شد تا فضای خالی میان دو مدل i10 و i30 را به طرز مطلوبی پر کند؛ چرا که از لحاظ سایز و اندازه محدودیتهای هیوندا i10 را به سرنشینان و کاربران تحمیل نمیکرد و در سوی دیگر از قیمت بالای هیوندا i30 نیز رنج نمیبرد.
نسل اول هیوندا آی ۲۰ از سال ۲۰۱۱ توسط شرکت آسان موتور به بازار کشورمان راه پیدا کرد. از طرف دیگر نسل دوم این خودرو نیز توسط شرکت کرمان موتور روانه خیابانهای ایران شد که دیگر به صورت تماما وارداتی نبود و جزو محصولات مونتاژ داخل به حساب میآمد. شرکت کرمان موتور از ابتدای سال ۲۰۱۷ (زمستان ۹۵) پس از کارخانجات خودرو سازی ترکیه و هندوستان، به سومین پایگاه تولید هیوندای i20 در سطح بینالمللی تبدیل شد. هیوندا i20 مونتاژ کرمان موتور طی سالهای ۱۳۹۵ تا 13۹۷ به دست مشتریان داخلی رسید و به دلیل برخورداری از مشخصات ظاهری مناسب با استقبال نسبتا مطلوبتر مشتریان ایرانی مواجه شد.
باتری هیوندای i20 چند آمپر است ؟
ظرفیت باتری اصلی: ۵۵ آمپر ساعت
ولتاژ باتری: ۱۲ ولت
مدل باتری: سیلد اتمی
چینش قطبها: پایه کوتاه قطب چپ
باتری فابریک هیوندای i20 12 ولت 55 آمپر از نوع باتریهای سیلد و اتمی است؛ با این وجود می توان بر روی آن باتری کوتاه و معمولی نصب کرد و هیچ مشکلی از نظر ابعاد باتری به وجود نیاید.
لیست قیمت باتری 55 آمپر هیوندای i20 :
برند باتری | قیمت باتری (تومان) |
---|---|
باتری صباباتری | 1900000 |
باتری سین | 2020000 |
باتری اوربیتال | 2500000 |
باتری سوزوکی | 2800000 |
لیست قیمت باتری 60 آمپر هیوندای i20 :
برند باتری قیمت باتری (تومان)
باتری صباباتری 2060000
باتری سین 2210000
باتری اوربیتال 2650000
باتری سوزوکی 2950000
برند باتری | قیمت باتری (تومان) |
---|---|
باتری صباباتری | 2060000 |
باتری سین | 2210000 |
باتری اوربیتال | 2650000 |
باتری سوزوکی | 2950000 |
نسل دوم هیوندای i20 که بهتازگی وارد ایران شده است، در ظاهر بدنه و طراحی کلی، فراتر از انتظار ظاهر شد. این خودرو از سال ۲۰۱۵، فروش خود را آغاز کرد و در کنار تولید پرتیراژ کارخانههای هیوندای در ترکیه و هند، در خط تولید کرمان موتور هم حضور خواهد داشت. هیوندای i20، در رقابتهای جهانی رالی (WRC) نیز شرکت دارد و با موفقیتهای متعدد، سال گذشته را به پایان رساند. نسخهی رالی i20، با پیشرانهای به قدرت ۳۸۰ اسب بخار، افتخاری ارزشمند برای یک برند کرهای در سطح اول مسابقات اتومبیلرانی محسوب میشود.
همانند نسل اول، مدل استانداردi20، در بازار آمریکا حضور ندارد، اما برای فروش بالای آن در اروپا، برنامهریزی شده است تا رقیبی برای فولکس پولو و رنو کلیو باشد. این خودرو، برای اولین بار با پیشرانهی دیزل نیز همراه خواهد بود، ضمن اینکه با دو نوع بدنهی سهدر و پنجدر، تولید میشود. طبق معمول، نمیتوان انتظار واردات نسخهی سهدر این خودرو، به ایران را داشت و صرفا، هاچبک پنجدر قابل سفارش خواهد بود.در مقایسه با نسل قبلی، i20 جدید با ظاهری زیباتر ارائه میشود که بهعنوان یک خودروی نسبتا کوچک، چشمگیر و قابل قبول است. طبیعتا، هاچبکها با هدف جذب جوانان ساخته میشوند و این موضوع، در اسپرتتر شدن ظاهر i20، نقش زیادی دارد. از سویی دیگر، بازار این کلاس خودرویی در سطح جهانی، بسیار رقابتی و فشرده است، پس علاوه بر زیبایی ظاهری، قیمت تمامشده نیز اهمیت زیادی برای سازندگان خواهد داشت، چرا که مخاطبین این قبیل خودروها، عموما از اقشار پردرآمد محسوب نمیشوند.
ظرفیت و نوع باتری:
هیوندای i20 به طور کلی از باتری 12 ولتی با ظرفیت 55 تا 60 آمپر ساعت (Ah) استفاده می کند. نوع باتری مورد استفاده به سال تولید، مدل و سطح آپشن های خودرو بستگی دارد.
انواع باتری:
- باتری اسیدی: این نوع باتری ها متداول ترین نوع باتری برای خودروها هستند و از سرب، اسید سولفوریک و آب ساخته شده اند. آنها ارزان تر از باتری های دیگر هستند، اما طول عمر کمتری دارند و نیاز به نگهداری بیشتری دارند.
- باتری اتمی: این نوع باتری ها بدون نیاز به نگهداری هستند و عمر طولانی تری دارند. آنها همچنین در برابر لرزش و ضربه مقاوم تر هستند. با این حال، آنها گران تر از باتری های اسیدی هستند.
- باتری EFB: این نوع باتری ها نوعی باتری اسیدی هستند که برای خودروهایی با سیستم استارت-استاپ طراحی شده اند. آنها در برابر تخلیه عمیق مقاوم تر هستند و عمر طولانی تری دارند.
عوامل موثر بر عمر باتری:
- شرایط آب و هوایی: باتری ها در آب و هوای گرمتر عمر کوتاه تری دارند.
- رانندگی در مسافت های کوتاه: رانندگی در مسافت های کوتاه می تواند به باتری آسیب برساند زیرا فرصتی برای شارژ کامل ندارد.
- استفاده از لوازم برقی: استفاده از لوازم برقی مانند سیستم صوتی، تهویه مطبوع و چراغ های جلو می تواند عمر باتری را کوتاه کند.
نشانه های خرابی باتری:
- مشکل در روشن شدن خودرو: اگر در روشن شدن خودرو مشکل دارید، ممکن است باتری شما ضعیف یا خراب شده باشد.
- کاهش قدرت باتری: اگر متوجه شدید که چراغ های شما کم نور شده اند یا لوازم برقی شما به درستی کار نمی کنند، ممکن است باتری شما ضعیف شده باشد.
- corrosion on the battery terminals: Corrosion on the battery terminals can prevent the battery from working properly.
- نشت باتری: If you see any signs of leakage from the battery, it is important to have it checked immediately.
نکات نگهداری از باتری:
- باتری خود را به طور مرتب تست کنید: شما می توانید باتری خود را در اکثر تعمیرگاه های خودرو تست کنید.
- terminals باتری خود را تمیز نگه دارید: terminals باتری خود را به طور مرتب با محلول جوش شیرین و آب تمیز کنید.
- از باتری خود در برابر سرما محافظت کنید: اگر در آب و هوای سرد زندگی می کنید، از یک گرمکن باتری یا شارژر باتری استفاده کنید تا باتری خود را گرم نگه دارید.
- باتری خود را زودتر از موعد تعویض کنید: اکثر باتری ها باید بعد از 3 تا 5 سال تعویض شوند.
عوامل انتخاب باتری مناسب:
انتخاب باتری مناسب برای هیوندای i20 شما به چند عامل بستگی دارد:
- سال تولید: مدلهای مختلف i20 در طول سالها با نیازهای مختلف برقرسانی عرضه شدهاند.
- مدل: مدلهای مختلف i20 ممکن است سطوح آپشنهای مختلفی داشته باشند که بر نیاز برقرسانی خودرو تأثیر میگذارند.
- آب و هوا: اگر در آب و هوای گرم زندگی می کنید، به باتری با ظرفیت آمپر ساعت (Ah) بالاتر نیاز دارید.
- مصرف برق: اگر از لوازم برقی اضافی مانند سیستم صوتی یا ساب ووفر استفاده می کنید، به باتری با ظرفیت آمپر ساعت (Ah) بالاتر نیاز دارید.
نکات تعویض باتری:
- هنگام تعویض باتری، از باتری با همان نوع و آمپر ساعت (Ah) باتری قبلی استفاده کنید.
- اطمینان حاصل کنید که پایانه های باتری جدید تمیز و بدون خوردگی هستند.
- پایانه های باتری را با گشتاور مناسب سفت کنید.
- پس از نصب باتری جدید، ولتاژ سیستم را بررسی کنید.
- باتری خود را به طور مرتب تست کنید، به خصوص اگر در آب و هوای سرد زندگی می کنید.
- باتری خود را زودتر از موعد تعویض کنید، معمولاً 3 تا 5 سال.
بهترین برند باتری هیوندای i20 موجود در بازار
در حال حاضر باتری های برندصبا باتری و اوربیتال وان سیلور در بازار، با قیمت و کیفیت مناسب عرضه می شوند؛ در صورت استفاده از تجهیزات پر مصرف برقی در ماشین می توانید باتری تا 60 آمپر هم بر روی آن نصب کنید؛ اما توجه داشته باشید که بایستی با توجه به میزان مصرف برق، از یک تکنسین برق کمک گرفته و باتری مناسب را انتخاب کنید، تا با یک انتخاب نامناسب باعث کاهش طول عمر باتری کمتر از حد استاندارد نشوید.
خرید باتری هیوندای i20
در هنگام خرید باتری برای ماشین هیوندای i20 به چه مواردی توجه کنیم؟
- توجه میزان آمپر باتری و ابعاد برای قرارگیری استاندارد آن و مناسب بودن برای تامین برق مصرف کننده های خودرو
- توجه به تاریخ تولید باطری : باتری هایی که از تولید آنها بیش از 5 ماه گذشته باشد، گزینه مناسبی برای خودرو نخواهند بود. زیرا صفحات این باطری ها ضعیف شده و سولفاته موجب افت آمپر آن خواهد شد.
- توجه به سالم بودن دینام خودرو : اگر صحت عملکرد دینام بررسی نگردد، دوباره شاهد خرابی باطری ماشین و خرید مجدد باطری برای هیوندای i20 خواهیم بود.
- تعویض اصولی باتری توسط یک متخصص با تجربه برای آسیب ندیدن باطری و خودرو
- گارانتی باطری : ضمانت باطری نشانه اصالت و کیفیت آن است. اگر برای باطری که گارانتی معتبری دارد هزینه کنید می توانید با خیال راحت از خدمات پس از فروش آن استفاده کنید. برای باطری هایی که تاریخ گذشته اند و گارانتی معتبری ندارند خرید آنها هیچ توجیه اقتصادی ندارد.
باتری اتمی مناسب تر است یا اسیدی؟
باتریهای اتمی به دلیل طول عمر بالاتر، عدم نوسان برق، ایجاد آلودگی کمتر و نیاز نداشتن به نگهداری، قطعا گزینه مناسب تری نسبت به نوع اسیدی آن است.
ابعاد باتری هیوندای i20
276 * 175 * 190 میلی متر
باتری چند آمپر برای هیوندای i20 توصیه می شود؟
با توجه به این نکته که باتری فابریک این خودرو 55 آمپر است، اما دارندگان این خودرو در صورتی که مصرف برق اضافی دارند، جهت عملکرد بهتر باتری، بهتر است در زمان تعویض بر روی خودروی خود باطری 60 آمپر نصب کنند.
طول عمر باتری هیوندای i20 چقدر است؟
زمان طول عمر باطری بسته به نوع عملکرد دینام، نوع استفاده و شرایط نگهداری متغیر است؛ اما در شرایط عادی مدت طول عمر باتری آن، حدوداً بین 4 تا 5 سال است و پس از گذشت 3 سال بایستی نسبت به تست باطری توسط متخصص برق اقدام شود.
نشانه های خراب شدن باتری
- بعد از اینکه ماشین چند ساعت خوابیده بود، ماشین استارت نزند.
- ماشین زمان استارت زدن صدای تق تق بدهد.
- برق از پشت آمپر قطع شود.
نکته: هر نشانه ای از خرابی باتری، به معنی خراب بودن خود باتری نیست؛ بنابراین قبل از اقدام به تعویض باتری، حتماً از متخصص برق برای تست باتری کمک بگیرید.
برای تهیه باطری 55 آمپر برند اوربیتال وان سیلور یا برند صبا برای خودروی هیوندای i20 خود با مناسب ترین قیمت و بالاترین کیفیت به فروشگاه امداد باتری مراجعه کنید.