0
انتخاب باتری ماشین

خرید باتری هیوندای آوانته + قیمت باتری آوانته

باتری هیوندای آوانته + قیمت آوانته

امداد باتری هیوندای- باتری اوانته -تعویض و ارسال باتری اوانته بصورت رایگان

باتری هیوندای آوانته

آوانته از خودرو های معروف کمپانی هیوندای است که طی سال های ۱۹۹۹ تا ۲۰۲۰ در بازار های جهانی توسعه پیدا کرده و امروزه به یکی از اتومبیل های محبوب این کمپانی سازنده تبدیل شده است. هیوندای آوانته طی سال های ذکر شده در هفت نسل مختلف طراحی، تولید، و وارد بازار های جهانی شده اند و همین مورد به خوبی نشان دهنده محبوبیت این اتومبیل در سطح جهانی است.

هیوندای آوانته (Avante) در سال ۱۳۸۵ ایران شد که توسط شرکت آسان موتور  به مرحله اجرا درآمده است. دو سال بعد از واردات اولین دستگاه از این مدل هیوندا، این شرکت شروع به مونتاژ آوانته در سطح کشوری و عرضه آن به تمامی نقاط کشور نمود. عرضه نسخه مونتاژ شده هیوندای در نهایت سبب محبوبیت بسیار بالای آن در تمامی کشور شد

مشخصات فنی باتری هیوندای آوانته

ظرفیت باتری اصلی: ۶۰ آمپر ساعت – ۶۰AH

ولتاژ باتری: ۱۲ ولت

مدل باتری: سیلد اتمی

چینش قطبها: پایه کوتاه قطب چپ

برند باتریقیمت باتری (تومان)
باتری صباباتری2060000
باتری سین2210000
باتری اوربیتال 2650000
باتری سوزوکی2950000

بهترین برند باتری هیوندای آوانته موجود در بازار

در حال حاضر باتری های برند صبا باتری و  اوربیتال وان سیلور در بازار، با قیمت و کیفیت مناسب عرضه می شوند؛ در صورت استفاده از تجهیزات پر مصرف برقی در ماشین می توانید باتری تا 60 آمپر هم بر روی آن نصب کنید؛ اما توجه داشته باشید که بایستی با توجه به میزان مصرف برق، از یک تکنسین برق کمک گرفته و باتری مناسب را انتخاب کنید، تا با یک انتخاب نامناسب باعث کاهش طول عمر باتری کمتر از حد استاندارد نشوید.

ظرفیت و نوع باتری:

هیوندای آوانته به طور کلی از باتری 12 ولتی با ظرفیت 60 تا 62 آمپر ساعت (Ah) استفاده می کند. نوع باتری مورد استفاده به سال تولید، مدل و سطح آپشن های خودرو بستگی دارد.

انواع باتری:

  • باتری اسیدی: این نوع باتری ها متداول ترین نوع باتری برای خودروها هستند و از سرب، اسید سولفوریک و آب ساخته شده اند. آنها ارزان تر از باتری های دیگر هستند، اما طول عمر کمتری دارند و نیاز به نگهداری بیشتری دارند.
  • باتری اتمی: این نوع باتری ها بدون نیاز به نگهداری هستند و عمر طولانی تری دارند. آنها همچنین در برابر لرزش و ضربه مقاوم تر هستند. با این حال، آنها گران تر از باتری های اسیدی هستند.
  • باتری EFB: این نوع باتری ها نوعی باتری اسیدی هستند که برای خودروهایی با سیستم استارت-استاپ طراحی شده اند. آنها در برابر تخلیه عمیق مقاوم تر هستند و عمر طولانی تری دارند.

عوامل موثر بر عمر باتری:

  • شرایط آب و هوایی: باتری ها در آب و هوای گرمتر عمر کوتاه تری دارند.
  • رانندگی در مسافت های کوتاه: رانندگی در مسافت های کوتاه می تواند به باتری آسیب برساند زیرا فرصتی برای شارژ کامل ندارد.
  • استفاده از لوازم برقی: استفاده از لوازم برقی مانند سیستم صوتی، تهویه مطبوع و چراغ های جلو می تواند عمر باتری را کوتاه کند.

نشانه های خرابی باتری:

  • مشکل در روشن شدن خودرو: اگر در روشن شدن خودرو مشکل دارید، ممکن است باتری شما ضعیف یا خراب شده باشد.
  • کاهش قدرت باتری: اگر متوجه شدید که چراغ های شما کم نور شده اند یا لوازم برقی شما به درستی کار نمی کنند، ممکن است باتری شما ضعیف شده باشد.

نکات نگهداری از باتری:

  • باتری خود را به طور مرتب تست کنید: شما می توانید باتری خود را در اکثر تعمیرگاه های خودرو تست کنید.
  • terminals باتری خود را تمیز نگه دارید: terminals باتری خود را به طور مرتب با محلول جوش شیرین و آب تمیز کنید.
  • از باتری خود در برابر سرما محافظت کنید: اگر در آب و هوای سرد زندگی می کنید، از یک گرمکن باتری یا شارژر باتری استفاده کنید تا باتری خود را گرم نگه دارید.
  • باتری خود را زودتر از موعد تعویض کنید: اکثر باتری ها باید بعد از 3 تا 5 سال تعویض شوند.

باتری اتمی مناسب تر است یا اسیدی؟

 

باتریهای اتمی به دلیل طول عمر بالاتر، عدم نوسان برق، ایجاد آلودگی کمتر و نیاز نداشتن به نگهداری، قطعا گزینه مناسب تری نسبت به نوع اسیدی آن است.

ابعاد باتری هیوندای آوانته

190 * 175 * 242 میلی متر

باتری چند آمپر برای هیوندای آوانته توصیه می شود؟

با توجه به این نکته که باتری فابریک این خودرو 55 آمپر است، اما دارندگان این خودرو در صورتی که مصرف برق اضافی دارند، جهت عملکرد بهتر باتری، بهتر است در زمان تعویض بر روی خودروی خود باطری 60 آمپر نصب کنند.

طول عمر باتری هیوندای آوانته چقدر است؟

 

زمان طول عمر باطری بسته به نوع عملکرد دینام، نوع استفاده و شرایط نگهداری متغیر است؛ اما در شرایط عادی مدت طول عمر باتری آن، حدوداً بین 4 تا 5 سال است و پس از گذشت 3 سال بایستی نسبت به تست باطری توسط متخصص برق اقدام شود.

نشانه های خراب شدن باتری

 

  1. بعد از اینکه ماشین چند ساعت خوابیده بود، ماشین استارت نزند.
  2. ماشین زمان استارت زدن صدای تق تق بدهد.
  3. برق از پشت آمپر قطع شود.

نکته: هر نشانه ای از خرابی باتری، به معنی خراب بودن خود باتری نیست؛ بنابراین قبل از اقدام به تعویض باتری، حتماً از متخصص برق برای تست باتری کمک بگیرید.

برای تهیه باطری 55 آمپر برند اوربیتال وان سیلور یا برند صبا برای خودروی هیوندای آوانته خود با مناسب ترین قیمت و بالاترین کیفیت به فروشگاه امداد باتری مراجعه کنید.

admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایـــگان و ثبت سفارش