باتری نیسان تیانا + قیمت باتری نیسان تیانا
باتری نیسان تیانا + قیمت باتری نیسان تیانا
نیسان تیانا یک سدان میان سایز شهری است که کمپانی خودروسازی نیسان آن را از سال ۲۰۰۳ به عنوان جانشین نیسان ماکسیما در برخی بازارها به مشتریان عرضه کرد.نیسان تیانا تاکنون در قالب سه نسل به دست خریداران بینالمللی رسیده که نسل دوم آن توانست ابتدا به صورت وارداتی و سپس از سال ۱۳۸۹ با مدلهای مونتاژ شده توسط شرکت پارس خودرو در اختیار مشتریان ایرانی نیز قرار بگیرد. این خودرو در قالب دو مدل نیمه فول و فول آپشن وارد بازار ایران شد و شرکت پارس خودرو قصد داشت با عرضه آن موفقیت ماکسیما را تکرار کند که البته به دلایل مختلف به این مهم دست نیافت.با این حال نیسان تیانا با تکیه بر نام پرآوازه برند ژاپنی نیسان و همچنین عملکرد فنی و کیفی بسیار مناسب خود توانست فروش نسبتا قابل قبولی را در کشورمان تجربه کرده و به محبوبیت قابل توجهی در میان ایرانیان دست پیدا کند.
باتری نیسان تیانا چند آمپر است ؟
ظرفیت باتری: ۶۰ آمپر ساعت
ولتاژ باتری: ۱۲ ولت
مدل باتری: سیلد اتمی
چینش قطبها: پایه کوتاه قطب چپ
باتری فابریک ماشین نیسان تیانا، باتری 60 آمپر پایه کوتاه در قالب L2 است. علاوه بر باتری 60 آمپر پایه کوتاه، باتری 66 آمپر و باتری 74 آمپر قالب L3 نیز برای این ماشین مناسب است زیرا دارای ابعاد و میزان آمپری هستند که باعث می شود برای این ماشین مناسب باشد.
قیمت باتری نیسان تیانا
لیست قیمت باتری تیانا 60 آمپر
برای خودروی نیسان تیانا باتری با ظرفیت های ۶۶ و ۷۴ آمپر نیز با توجه به نیاز برقی خودرو قابل نصب می باشد
لیست قیمت باتری نیسان تیانا 66 آمپر
برند باتری | قیمت باتری (تومان) |
---|---|
باتری صباباتری | 2500000 |
باتری سین | 2709000 |
باتری اوربیتال | 2980000 |
باتری سوزوکی | 3350000 |
شمایل ظاهری نیسان تیانا در ابتدای عرضه به بازار ایران توانست نظر مساعد عمده مشتریان و کارشناسان را نسبت به خود جلب سازد؛ چرا که در آن دوران تیانا حریفان قابلتوجهی به جز یکی دو مدل کرهای نظیر هیوندای سوناتا و کیا اپتیما در مقابل خود نمیدید و با ارائه یک سبک از طراحی نسبتا لوکس و متقاعدکننده توانست مشتریان را به سوی خود جلب سازد. به ویژه فرم کشیده و حالت شبه تشریفاتی بدنه این خودرو تاثیر به سزایی در جلب مشتریان داشت.در قسمت چهره و نمای روبه روی این خودرو از چراغهای نسبتا بزرگ با طراحی ساده اما زیبا استفاده شده که از زاویه جانبی نیز به خوبی قابل رویت هستند و دو طرف یک جلو پنجره ذوزنقه مانند کرومی حاوی نوارهای کرومی و لوگوی نیسان را به تسخیر خود در آوردهاند. شباهتهایی نیز میان چراغهای جلو نیسان تیانا با یکی از مدلهای پیشین مرسدس میباخ قابل مشاهده است. طراحی سپر جلو هم گرچه حاوی جزئیات زیادی نیست اما ضمن ارائه یک سبک ساده، شمایلی زیبا و هماهنگ برای چهره نیسان تیانا پدید آورده است. در نمای جانبی یک خط شانهای برجسته انتهای چراغ عقب را به گوشه همنوع جلویی خود پیوند داده و شمایل عضلانی تری به ناحیه جانبی خودرو بخشیده است. قوس زیبای خط سقفی که به انتهای درب صندوق با طول نهچندان زیاد منتهی میشود نیز سبب پدید آمدن حالتی شبیه به خودروهای لیفتبک برای این سدان ژاپنی شده است.
در بخش عقب نیز شاهد چراغهای بزرگ یک تکه هستیم که در جوانب درب صندوق به خوبی جای گرفته و همراه با طرح نه چندان پیچیده سایر المانها نظیر سپر و درب صندوق عقب، نمایی مناسب، بیآلایش و تقریبا مجلل را به قسمت پشت نیسان تیانا اعطا کردهاند.
بهترین برند باتری نیسان تیانا پارس خودرو موجود در بازار
در حال حاضر باتری های برند صبا باتری و اوربیتال وان سیلور در بازار، با قیمت و کیفیت مناسب عرضه می شوند؛ در صورت استفاده از تجهیزات پر مصرف برقی در ماشین می توانید باتری تا 74 آمپر هم بر روی آن نصب کنید؛ اما توجه داشته باشید که بایستی با توجه به میزان مصرف برق، از یک تکنسین برق کمک گرفته و باتری مناسب را انتخاب کنید، تا با یک انتخاب نامناسب باعث کاهش طول عمر باتری کمتر از حد استاندارد نشوید.
باتری اتمی مناسب تر است یا اسیدی؟
باتریهای اتمی به دلیل طول عمر بالاتر، عدم نوسان برق، ایجاد آلودگی کمتر و نیاز نداشتن به نگهداری، قطعا گزینه مناسب تری نسبت به نوع اسیدی آن است.
ابعاد باتری نیسان تیانا پارس خودرو
276 * 175 * 190 میلی متر
باتری چند آمپر برای نیسان تیانا پارس خودرو توصیه می شود؟
با توجه به این نکته که باتری فابریک این خودرو 60 آمپر است، اما دارندگان این خودرو در صورتی که مصرف برق اضافی دارند، جهت عملکرد بهتر باتری، بهتر است در زمان تعویض بر روی خودروی خود باطری 74 آمپر نصب کنند.
طول عمر باتری نیسان تیانا پارس خودرو چقدر است؟
زمان طول عمر باطری بسته به نوع عملکرد دینام، نوع استفاده و شرایط نگهداری متغیر است؛ اما در شرایط عادی مدت طول عمر باتری آن، حدوداً بین 4 تا 5 سال است و پس از گذشت 3 سال بایستی نسبت به تست باطری توسط متخصص برق اقدام شود.
نشانه های خراب شدن باتری
- بعد از اینکه ماشین چند ساعت خوابیده بود، ماشین استارت نزند.
- ماشین زمان استارت زدن صدای تق تق بدهد.
- برق از پشت آمپر قطع شود.
نکته: هر نشانه ای از خرابی باتری، به معنی خراب بودن خود باتری نیست؛ بنابراین قبل از اقدام به تعویض باتری، حتماً از متخصص برق برای تست باتری کمک بگیرید.
برای تهیه باطری 60 آمپر برند اوربیتال وان سیلور یا برند صبا برای خودروی نیسان تیانا پارس خودرو خود با مناسب ترین قیمت و بالاترین کیفیت به فروشگاه امداد باتری مراجعه کنید.