باتری لیفان X50+ مشخصات و قیمت باتری لیفان ایکس 50
لیفان X50 یک هاچبک کراس شهری و زیبا از کرمان موتور است که در فاصله سالهای 1394 تا 1397 توسط این شرکت تولید شده و به بازار کشورمان عرضه شد. لیفان X50 همچون بسیاری از خودروهای اقتصادی چینی، از ترکیب پیشرانه کم حجم تنفس طبیعی و گیربکس اتوماتیک CVT استفاده میکند که این خودرو را به محصولی کاربردی برای استفاده در معابر درون شهری تبدیل کرده است. همچنین قیمت خودرو لیفان X50 نسبت به رقبا بسیار رقابتی بود. البته کرمان موتور نسخه دندهای این خودرو را نیز در تعداد محدودی وارد بازار کرد. طراحی ظاهری لیفان X50 نقطه عطف این خودرو است. لیفان X50 در نمای جلویی با الگوبرداری از محصولات اوپل و در نمای عقب با الهامگیری از آلفارومئو جولیتا طراحی شده است. ظاهر کابین و داشبورد این خودرو نیز زیبا و دلنشین بوده و تا حدود زیادی ارگونومیک طراحی شده است. کابین لیفان X50 در مقایسه با دیگر خودروهای این سگمنت نیز جادار و راحت به نظر میرسد و به عنوان یک هاچبک کراس شهری، راضی کننده است؛در ادامه با این مقاله از امداد باتری همراه باشید.
باتری لیفان x50 چند آمپر است؟
ظرفیت باتری: باتری ۶۰ آمپر ساعت – ۶۰AH
ولتاژ باتری: ۱۲ ولت
مدل باتری: سیلد اتمی
چینش قطبها: پایه کوتاه قطب چپ
قیمت باتری لیفان ایکس 50:
لیست قیمت باتری 60 آمپر لیفان X50 :
برند باتری | قیمت باتری (تومان) |
---|---|
باتری صباباتری | 2060000 |
باتری سین | 2210000 |
باتری اوربیتال | 2650000 |
باتری سوزوکی | 2950000 |
نحوه سفارش باتری لیفان X50 و تعویض آن :
ثبت سفارش به 2 صورت امکان پذیر میباشد:
1-تماس با مرکز تلفن امداد باتری با شماره 1601 ( بدون کد)
2- ثبت سفارش در وب سایت www.1601.co
پیشنهاد میکنم اگر بدنبال خرید باتری جیلی GC6هستید اینجا کلیک کنید.
مزایای نصب باطری توسط امداد باتری :
– نصب باطری فابریک : اگرچه ممکن است خودروی شما با یک باتری لیفان x50 غیرفابریک هم روشن شود اما کارخانه سازنده، سیستم الکترونیکی خودرو را برای یک باتری لیفان x50 با مشخصات و ظرفیت خاص طراحی نموده است. بنابراین برای آسیب نرسیدن به خودرو ضروری است باتری لیفان x50 فابریک خودروی خود را نصب نمایید؛ از سوی دیگر استفاده از باتری لیفان x50 غیر فابریک باعث ابطال گارانتی خودروی شما خواهد شد. باتری لیفان x50 عرضه شده توسط امداد باتری دارای استاندارد کارخانه سازنده و مورد تایید نمایندگی های مجاز خودروی شما می باشند.
– گارانتی تعویض باطری نصب شده: باطری های نصب شده دارای گارانتی تعویض در سراسر کشور هستند. در هر نقطه از کشور و در ۲۴ ساعت شبانه روز، در محل شما، باتری لیفان x50 نصب شده در صورتی که مشکل داشته باشد؛ تعویض خواهد شد.
پیشنهاد میکنم اگر بدنبال خرید باتری مزدا 2 هستید اینجا کلیک کنید.
– نصب باطری با تاریخ تولید جدید و سریال اصلی: کیفیت و کارایی یک باتری لیفان x50 تاریخ گذشته به مراتب کمتر از یک باطری تولید جدید می باشد.حتی هنگامی که باتری لیفان x50 برای مدتی در فروشگاهها و یا انبارها انباشته میشوند ممکن است قدرت خود را از دست بدهند. بنابراین باتریهایی را که در شش ماه اخیر تولید شدهاند را انتخاب کنید. متاسفانه افرادی سودجو اقدام به واردات و فروش باتری لیفان x50 تاریخ گذشته با سریال تقلبی نموده اند. تمامی باتری لیفان x50 عرضه شده در امدادباتری تولید جدید بوده و سال ساخت در کارت گارانتی نیز درج می گردد.
– تعویض باطری توسط افراد متخصص و برخوردار از دانش فنی روز: تعویض باطری لیفان x50 توسط افراد فاقد دانش فنی ممکن است موجب وارد آمدن آسیب جدی به سیستم برقی خودرو شود. کارشناسان امدادباتری دوره های فنی و تخصصی برق و الکتریک خودرو را گذرانده اند فلذا با سیستم های برقی و الکترونیک خودروهای داخلی و خارجی کاملاً آشنایی و مهارت دارند به همین دلیل موارد ریز بسیار مهمی مانند نصب باطری لیفان x50 مناسب شرایط آب و هوایی منطقه محل سکونت شما را در نظر می گیرند.
مناسبت ترین باتری برای لیفان x50
لیفان ایکس x50 محصول کارخانه لیفان و تولید کشور چین است . این خودرو در اصل با هدف پر کردن شکاف قیمتی بین خودرو های ایرانی و خودرو های کره ای به بازار عرضه شده است . از لحاظ کیفیت قطعات نمیتوان انرا با نمونه های کره ای مقایسه کرد , اما در بین محصولات ایرانی حرف های زیادی برای گفتن دارد . از مشکلات این خودرو میتوان به گران بودن قطعات یدکی ان نیز اشاره کرد . در ادامه مطلب با انتخاب باتری مناسب برای لیفان x50 با فارس باتری همراه باشید .
پیشنهاد میکنم اگر بدنبال خرید باتری سمند هستید اینجا کلیک کنید.
باتری لیفان x50 از نوع 60 امپر کوتاه و یکی از فراوان ترین باتری های موجود در کشور است . چرا که از لحاظ ابعاد و ظرفیت با بسیاری از خودروهای موجود در کشور مشترک است . اگر درب کاپوت خودرو را باز کنید در سمت راست و پشت فیلتر هوا باتری خودرو را مشاهده خواهید کرد .
تعویض باتری لیفان x50 بسیار ساده است . برای ایجاد فضای کافی برای بیرون اوردن باتری یهتر است فیلتر هوا را باز کنید . برای باز کردن باتری تنها به یک اچار شماره 10 نیاز خواهید داشت . حتما برای جلوگیری از اسیب دبدن سیستم برقی اول بست منفی و سپس مثبت را باز کنید . بعد از باز کردن بستها و نگهدارنده باتری میتوانید به ارامی انرا بیرون اورده و باتری جدید را جایگزین کنید . در صورتی که بستهای باتری سولفاته شده اند حتما انها را با اب جوش تمیز کنید تا شوره ها مانع عبور جریان الکتریکی از بستها نشوند . پس از انجام مراحل میتوانید استارت زده و خودرو را روشن کنید .
پیشنهاد میکنم اگر بدنبال خرید باتری پژو 405 هستید اینجا کلیک کنید.
پیشنهاد میکنم اگر بدنبال خرید باتری 206 هستید اینجا کلیک کنید.
در ایران عمدتا باتری لیفان x50 استفاده می گردد:
۱- باتری ایرانی مناسب لیفان ایکس 50 : در جدول زیر به تعدادی از معروف ترین کارخانه های تولید باتری لیفان x50 به همراه برندهای معروف آنها اشاره شده است. باتری تولید داخل دارای مدت زمان گارانتی طولانی تر و خدمات پس از فروش بهتری نسبت به نمونه های خارجی میباشند.
۲- باتری کره ای مناسب لیفان X50 : محصولات چهار کارخانه مطرح کره جنوبی، عمده باتری های وارداتی به ایران را تشکیل میدهند.
در حال حاضر بر طبق مصوبات هیئت دولت ورود باتری های خارجی به ایران ممنوع میباشد و به همین دلیل باتری لیفان x50 کره ای اصلی با تاریخ تولید به روز در بازار موجود نمیباشد. امداد باتری در وضعیت فعلی به هیچ عنوان استفاده از باتری لیفان x50 خارجی را توصیه نمی نماید.
بررسی طراحی ظاهری لیفان x50
جذابیت ظاهری نخستین نکته ای است که خودروسازان چینی در جهان به واسطه آن موفق به کسب موفقیت های فراوان شده اند. X۵۰ در این معادله خوب می درخشد . طراحی نمای جلو آن بی شباهت به برندهای مطرح اروپایی نیست و در عقب نیز اگر نگوییم شباهت زیادی به آلفارومئو جولیتا دارد کم لطفی کرده ایم . به هر حال آنچه در نهایت مورد توجه قرار میگیرد تلفیق زیبایی است که بر چهره X۵۰ نشسته. در نمای جلو چراغهای بادامی در تلفیق با نوار LED نمایی مدرن به X۵۰ بخشیده اند . جلوپنجره کوچک یادآور هاچبک های شهری ایتالیایی است و تمام این نکات از شرکت طراح ایتالیایی همراه لیفان در خلق X۵۰ نشات میگیرد. در نمای جلو X۵۰ یکی از جذابترین آپشن هایی که در نگاه نخست جلب توجه میکند ، نوارهای افقی LED روشنایی در روز اطراف سپر خودرو است که در خودروهای زیر ۷۰ میلیون تومان ایران کمتر به چشم میخورد و در زیبایی ظاهری این خودرو تاثیر بسزایی دارد.
X۵۰ در نگاه نخست بیشتر به یک خودرو هاچبک نزدیک است که کمی بیش از این کلاس ارتفاع گرفته است . این خودرو در کلاس کراس اورهای کوچک شهری قرار میگیرد که در سبد محصولات لیفان یک کلاس پایین تر از مدل X۶۰ حضور دارد.
مدل X50، از جدیدترین محصولات لیفان به شمار آمده و در اکتبر سال 2014 میلادی روانه بازار گردید. خودروی مذکور از پلت فرمی همسان با لیفان 530 برخوردار بوده و شاسی آن نیز توسط شرکت بریتانیایی MIRA توسعه و تکوین یافته است.
حداقل ارتفاع این خودرو از سطح زمین در حالت خالی ۲۰۸ میلیمتر است اما زمانی که ظرفیت سرنشینان ، بار و باک این خودرو پر باشد و وزنش از حدود ۱۱۵۰ کیلوگرم به حدود ۱,۶ تن برسد حداقل ارتفاع آن از سطح زمین به ۱۶۶ میلیمتر خواهد رسید که در این حالت مشابه یک خودرو سواری بدون سرنشین و بار است.
چهره و ظاهر لیفان X50 در نگاه اول به روز و گیراست ولی با کمی دقت متوجه میشوید که چهره جلوی آن شبیه محصولات اپل است و چهره عقب آن و مخصوصاً فرم چراغها، ما را به یاد آلفارومئو جولیتا میاندازد.
در طراحی نمای عقب ، اصول یک هاچبک اروپایی کاملا رعایت شده و چراغهای عقب کاملا شما را به یاد آلفارومئو جولیتا خواهد انداخت. بخشی از سپر عقب به رنگ مشکی است که دو چراغ شبرنگ روی آن نصب شده اند و در پایین سپر دیفیوزر نقره ای هر چند به نظر نمیرسد عملکرد فنی خاصی داشته باشد اما به پوشاندن زیربندی خودرو و نمای زیبای عقب خودرو کمک شایانی کرده است .
در جلو ورودی هوای بزرگی قرار دارد که ما را به یاد ورودی هوای S5میاندازد و دو طرف آن چراغهای LED مخصوص روز قرار گرفتهاند.
در نمای جانبی مهمترین نکته ای که باز هم X۵۰ را فراتر از قیمتش جلوه میدهد و آن را جوان پسند میکند طراحی خاص رینگ های آلومینیومی نقره ای و مشکی است که روی تایر های ۱۹۵/۶۰ R۱۵ این خودرو نصب شده است.
پیشنهاد میکنم اگر بدنبال خرید باتری تیبا هستید اینجا کلیک کنید.
طراحی داخلی لیفان X50
کابین لیفان X50 از لحاظ طراحی و فضاسازی شرایط قابلقبولی دارد. ظاهر جذاب داشبورد، نشانگرها ترکیبی (دیجیتال-آنالوگ) پشتآمپر و خطوط شکسته کار شده، حالتی نسبتاً مدرن و اسپرت را به تصویر کشیدهاند و فاصله محوری مناسب در کنار مهندسی مطلوب فضا باعث شده که صندلیهای عقب و صندوق ماشین جادارتر از امثال پژو 206 از کار درآیند.
البته استفاده از پلاستیکهای خشک بیکیفیت و طراحی ساده اهرم دنده و فضای پیرامونش به یادمان میآورند که با خودرویی اقتصادی سر و کار داریم اما با این حال بدلیل جذابیتهای ظاهری و ارگونومی قابل قبول فضای داخلی میتوانیم روی این مشکلات تاحدودی سرپوش بگذاریم. بخصوص که رقبای قیمتی X50 هم از نظر کیفیت، شرایط چندان بهتری ندارند و از این رو میشود برای نماینده لیفان مقداری تخفیف قائل شد.
امکانات رفاهی لیفان X50
از دیگر امکاناتی که روی این خودرو نصب است میتوانیم به سانروف، سنسور دنده عقب، تنظیم برقی آینههای جانبی و سیستم صوتی با 4 بلندگو اشاره کنیم.
در مورد صندلیهای عقب باید گفت فضای کاملا ً کافی در اختیار سرنشینان عقب قرار میدهد و عکاس ما با قد 183 سانتیمتر مشکلی بابت جای پا نداشت.
البته همین صندلیها را نیز میتوان جمع کرد تا فضای بار بیشتری (در مجموع 1136 لیتر) در اختیار باشد و از آن برای حمل بارهای بزرگتر استفاده کرد.
صندلی ها با روکش پارهای نشیمن عریض و مناسبی دارند و تنظیم آنها به صورت دستی انجام میگیرد اما جهت های زیادی را برای تغییر شرایط نشیمن در اختیار شما نمیگذارد.
سیستم صوتی با ۴ بلندگو به ورودی های AUX و USB مجهز شده است و قالب کلی آن قابل جایگزینی با مانیتور های رسمی لیفان است که البته هنوز کرمان موتور برنامهای برای عرضه این نمایشگر را اعلام نکرده است . سیستم تهویه مطبوع عملکرد الکتریکی دارد اما به صورت اتوماتیک عمل نمیکند و باید به صورت دستی تنظیم شود. در سمت راست ترمز دستی ورودیهای AUX و USB قرار گرفته اند و در پایین آن کلید روشن و خاموش شدن سیستم کنترل پایداری ESP است.
یکی از نکات مثبت در کابین X۵۰ که در فاصله محوری ۲,۵ متری این خودرو قرار گرفته است فضای مناسب پا و نشیمن سرنشینان است و در عین حال در جایجای اتاق فضاهای نگهدارندهای تعبیه شده است به گونهای که برای قرار دادن اشیاء اضافی هیچگاه به کمبود فضا در اطرافتان برخورد نخواهید کرد. کنترل ارتفاع چراغهای جلو،تنظیم برقی آینهها و کنترل سیستم مرکزی قفل دربها از طریق کلید های سمت چپ فرمان امکانپذیر است و سیستم صوتی نیز از طریق کلیدهایی که روی فرمان تعبیه شدهاند کنترل میشود. سانروف دو حالته نیز از جمله آپشنهایی است که قطعا روی این کراس اور کوچک مورد توجه مشتریان قرار خواهد گرفت.
این خودرو مجهز به سیستم کی لس(KEY LESS) می باشد .همچنین دارای یک مونیتور تمام لمسی بوده که به سیستم ناوبری مجهز می باشد.سیتسم تهویه مطبوع بصورت تمام اتوماتک بوده که بصورت زیبای طراحی شده است.ادوات تنظیم سیستم صوتی و بلوتوث بر روی فرمان تعبیه شده که براحتی در دسترس راننده می باشد.
چرا خدمات امداد باتری
- شرکت امداد باتری تنها امداد باتری با برند رسمی و ثبت شده در سطح کشور میباشد که دارای نماد اعتماد الکترونیک است.
- ارسال و نصب رایگان باتری لیفان ایکس 50 به صورت شبانه روزی در کمتر از یک ساعت
- قیمت مناسب و پایین تر از عموم فروشگاه های سنتی سطح شهر
- تحویل داغی باتری فرسوده ، قیمت های اعلام شده در وبسایت با احتساب دریافت داغی باتری هم آمپر میباشد . در صورت نبود داغی باتری کهنه بابت هر آمپر کسری، مبلغی به قیمت باتری لیفان ایکس 50 اضافه میگردد.
- کنترل سلامت سیستم برق خودرو لیفان X50 توسط کارشناسان امداد باتری به صورت رایگان
- امکان پرداخت هزینه در محل پس از نصب باتری توسط کارت خوان سیار
- خرید باتری لیفان x50 اصلی با تاریخ تولید جدید به همراه گارانتی معتبر و ضمانت نامه کتبی
- امکان انتخاب از بین برندهای مختلف ایرانی و خارجی
- امکان خرید در تمام روز سال حتی تعطیلات رسمی کشور و ایام نوروز
- نصب باتری لیفان x50 مناسب و رعایت استاندارد کارخانه سازنده و باطل نشدن گارانتی خودرو
نشانه های خرابی باتری لیفان ایکس 50 :
- بعد از اینکه ماشین چند ساعت خوابیده بود، ماشین استارت نزند.
- ماشین زمان استارت زدن صدای تق تق بدهد.
- برق از پشت آمپر قطع شود.
- خودرو استارت نمی خورد و روشن نمی شود.
- از عمر باتری حدود 2 سال یا حدود ۴۰۰۰ کیلومتر گذشته است.
- صدای استارت لیفان X50 تغيير پيدا کرده است و خودرو اصطلاحا به زور روشن میشود.
- هنگام استارت زدن، خودرو صدای تق تق ویا یک تیک کوچک” می دهد.
- برق پشت آمپر لیفان X50 وجود دارد ولی خودرو روشن نمی شود.
- درب خودرو با ريموت باز نمی شود و یا سیستم صوتی کار نکند.
- با توجه به نشانگر روی باتری لیفان x50 ، نشانگر سلامت باتری تغيير رنگ داده است.
- در حالت خاموش بودن خودرو چراغ های خودروی لیفان X50 کم نور شده است.
- شکل ظاهری باتری لیفان x50 تغيير پيدا کرده است مثلا باتری باد کرده، از آن اسيد نشت کرده و یا قطب های باتری ذوب شده است.
مشخصات فنی بدنه لیفان X50
- کلاس بدنه: هاچ بک
- کلاس اتومبیل: B Segment
- وزن: 1175
- تعداد فضای سرنشینان: 5
- ابعاد و نوع لاستیک چرخهای جلو: 195/60 R 15
- ابعاد و نوع لاستیک چرخهای عقب: 195/60 R 15
مشخصات فنی موتور لیفان X50
- حجم موتور: 1498 cc
- نوع موتور: بنزین سوز
- تعداد سیلندرها: 4
- تعداد سوپاپ ها: 16
- آرایش قرار گیری سیلندرها: خطی مستقیم
- محل قرار گیری موتور: موتور جلو
- سیستم سوخت رسانی: انژکتوری پاشش چند نقطه ای
- ظرفیت باک: 42 لیتر
- حداکثر توان خروجی (دور بر دقیقه / اسب بخار): 102 اسب بخار در دور موتور 6000 دور در دقیقه
- حداکثر گشتاور خروجی (دور بر دقیقه / نیوتن متر): 133 نیوتن متر در طیف دور موتوری 3500 الی 4500 دور در دقیقه
- توان خروجی حجمی (اسب بخار بر لیتر): 68
مشخصات جعبه دنده ( Transmission ) لیفان X50
- نوع جعبه دنده: انتقال قدرت اتوماتیک پیوسته
- محل قرار گیری اهرم تعویض دنده: کنسول میانی
- سیستم حرکتی خودرو (انتقال قدرت): موتور جلو دیفرانسیل جلو
سیستم ترمزها لیفان X50
- نوع سیستم ترمز: چهار چرخ دیسکی ABS چهار کاناله
- نوع دیسک و کالیبر ترمز جلو: دیسکی خنک شونده
- نوع دیسک و کالیبر ترمز عقب: دیسکی
سیستم تعلیق و فرمان لیفان X50
- تعلیق جلو: مک فرسون
- تعلیق عقب: اکسل یک تکه
- نوع سیستم فرمان: هیدرولیک
11
باتری لیفان X50
باتری 60 آمپر
- باتری 60 آمپر
Array